Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Визначення приорітетних завдань матерів та дружин захисників України в Кривоозерській громаді

16/02/2024

 14 лютого на запрошення голови Ради матерів та дружин захисників України при виконавчому комітеті Кривоозерської селищної ради Лесі НАУМЕЦЬ, за дорученням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО заступник начальника районної військової адміністрації Алла СТЕЦЬ прийняла участь у засіданні Ради матерів та дружин захисників України при виконавчому комітеті Кривоозерської селищної ради.

Також у заході взяли участь Кривоозерський селищний голова, начальник управління соціальної політики та охорони здоров’я селищної ради, заступник директора ТЦСО Кривоозерської селищної ради, головний спеціаліст УСЗН Первомайської райвійськадміністрації.

На заході були присутні члени Ради родин військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти, потрапили у полон, родини ветеранів.

Низка питань, порушених під час зустрічі, стосувалася соціальної та психологічної підтримки родин Захисників. Також ознайомилися з Положенням про Раду та затвердили план роботи Ради на І півріччя 2024 рік, щодо визначення пріоритетних завдань.

Всі новини →