Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева апаратна нарада у Первомайській районній військовій адміністрації.

20/02/2024

 Щотижнева апаратна нарада у Первомайській районній військовій адміністрації.

У понеділок, 19 лютого, під керівництвом Сергія САКОВСЬКОГО начальника Первомайської районної військової адміністрації відбулась апаратна нарада за участю першого заступника, заступників начальника, керівника апарату з керівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації.

Присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, котрі віддали життя за батьківщину.

У ході наради начальники управлінь та відділів прозвітували про виконану роботу відповідно до наданих доручень минулого тижня.

Окремо зупинились на питаннях бюджетної та соціальної сфер, роботи служби у справах дітей, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, здійснення постійного та своєчасного моніторингу виконання контрольних документів, організації на районному рівні всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Також, особливу увагу було акцентовано на декларуванні доходів державних службовців.

Головний спеціаліст з внутрішнього аудиту доповіла про результати перевірок щодо публічних закупівель громад району. За результатами моніторингу та аналізу не висловила зауважень щодо цих державних закупівель.

Сергій Володимирович зазначив, що сьогодні надзвичайно важливою є підтримка ветеранів та діючих військовослужбовців. Тому основним завданням громадськості та влади робити все можливе аби вони отримали потрібну допомогу. Територіальним громадам, які надають допомогу, потрібно звернути увагу про прийняття окремої програми підтримки військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх сімей.

Під час наради обговорювали правильне оформлення відповідної документації по програмі допомоги від держави для власників житла — пошкодженого або зруйнованого через бойові дії.

«Звернутися до голови Арбузинської громади, аби вони пришвидшували процес подачі заявок», – каже Сергій САКОВСЬКИЙ.

Перший заступник начальника РВА Олег ЮРЧЕНКО доповів присутнім щодо оптимізації роботи «Укрпошти» і банківської системи. "Пілотний запуск ініціативи планується з 1 лютого. З цією метою АТ "Укрпошта" отримає ліцензію на продаж лікарських засобів в існуючих поштових стаціонарних або мобільних відділеннях", - повідомив Олег Андрійович. Зазначив, що так планують розв’язати проблему доступних ліків.

В ході наради також обговорили питання мобілізації. Зокрема, щодо здійснення контролю за ходом проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів, рівень взаємодії між усіма причетними у цій сфері та проблемні питання.

За підсумками наради керівник району надав доручення та зазначив чіткі терміни їх виконання.

 

Всі новини →