Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

День Героїв Небесної Сотні

20/02/2024

 У ці дні ми в скорботі схиляємо голови перед пам’яттю людей різного віку, різного соціального статусу і навіть різної національності – Героями Небесної Сотні, які стали символом Революції Гідності в Україні.

Кожного з нас змінили її буремні події та навчили бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати національні інтереси України. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності. Майдан виплекав національну ідею, навколо якої українці згуртувалися у своєму прагненні жити у вільній та міцній державі.

Боротьба Майдану завершилась перемогою над злочинним режимом тодішньої влади, але боротьба за самовизначення, за право бути господарями на своїй землі, і досі триває на сході України.

Я свято вірю, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху. Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині.

Хай пам’ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави! Від кожного з нас залежить, в якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила!

Вічна і світла пам’ять Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу, за Україну!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →