Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр ТРАЙТЛІ з робочим візитом відвідав місто Первомайськ

23/02/2024

 У четверг, 22 лютого, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр ТРАЙТЛІ провів виїзну нараду у Первомайській районній військовій адміністрації з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та населення Первомайського району вцілому.

В нараді взяли участь директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації Оксана Єльчієва, начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, перший заступник начальника Первомайської РВА Олег ЮРЧЕНКО, заступники начальника Первомайської РВА Лілія НЕДАШКІВСЬКА та Алла СТЕЦЬ, керівники та представники територіальних громад району, голови місцевих рад з питань ВПО, керівники координаційних центрів, профільних управлінь та відділів, що займаються впровадженням соціальної політики та захистом населення.

Під час наради обговорювали питання, що стосуються: ВПО, роботи Рад ВПО, розміщення переселенців, їх інтеграції в громадах, отримання виплат та оформлення необхідної документації, налагодження комунікації у сфері надання послуг внутрішньо переміщеним особам.

Олександр Трайтлі та Оксана Єльчієва наголошували на тому, що між громадами та Радами ВПО повинна бути консолідація і взаєморозуміння, яка б давала в результаті потужну взаємодопомогу. Адже війна ще не закінчилась і потрібно лише об’єднавшись, спільними зусиллями вирішувати нагальні для населення питань, а особливо тих людей, які залишились без нічого.

Під час обговорення питань порядку денного, заслухали голів Рад з питань ВПО. Вони розповідали про свою діяльність, людей, які увійшли до складу консультативно-дорадчого органу, а також ситуації, з якими доводилось їм стикатися у своїй діяльності.

Після закінчення наради, директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації Оксана Єльчієва оглянула Первомайське відділення інтегрованих послуг, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр ТРАЙТЛІ, начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ відвідали Арбузинську ТГ, де відбулося урочисте відкриття ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» та привітали учасників змагань. Побажали гравцям впевненості, позивних вражень, наснаги до перемоги та спортивного азарту.

 

Всі новини →