Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На початку робочого тижня у Первомайській РВА відбулася апаратна нарада.

27/02/2024

 26 лютого 2024 року, під керівництвом Сергія САКОВСЬКОГО начальника Первомайської районної військової адміністрації відбулась апаратна нарада за участю заступників начальника РВА, керівників структурних підрозділів та відділів апарату районної військової адміністрації.

На початку наради присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, й усіх невинних жертв цієї війни.

Керівники структурних підрозділів військової адміністрації прозвітували про проблемну роботу, озвучили завдання на перспективу.

Насамперед, Сергій Володимирович, проаналізувавши озвучену інформацію про поточний стан справ від начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, визначив пріоритети та ряд головних завдань на найближчий період.

Присутні обговорили питання щодо оприлюднення даних по програмі «Прозорість та підзвітність».

Окремо зупинились на організації на районному рівні всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

По завершенню апаратної наради Сергій Володимирович подякував всім за роботу та побажав присутнім плідного робочого тижня.

Всі новини →