Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

АПАРАТНА НАРАДА В ПЕРВОМАЙСЬКІЙ РВА

18/03/2024

 На початку робочого тижня начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ провів традиційну апаратну нараду з першим заступником, заступниками начальника РВА,  керівником апарату, керівниками структурних підрозділів та відділів апарату РВА.

На початку наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих мирних громадян та захисників України внаслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Насамперед, Сергій Володимирович, проаналізувавши озвучену інформацію про поточний стан справ від начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, визначив пріоритети та ряд головних завдань на найближчий період. 

В ході наради також обговорили питання мобілізації. Зокрема, щодо забезпечення проведення посилених заходів загальної мобілізації на території Первомайського району.

Окремо зупинились на питанні щодо організації на районному рівні проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

За підсумками наради Сергій Володимирович надав доручення та зазначив терміни їх виконання.

Всі новини →