Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Ще одна дівчинка, дитина позбавлена батьківського піклування з Первомайського району знайшла свою родину

22/03/2024

 «Дитині для повного і гармонійного розвитку її особи необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові й розуміння. Це визначено Конвенцією Генеральної Асамблеї  ООН про права дитини. Саме сімейні форми виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є альтернативою закладам інституційного догляду (інтернати), оскільки сім’я - це природне захисне середовище для дитини» - зазначила начальник Служби у справах дітей Первомайської РВА Тетяна МАЛИНОВСЬКА.

Дівчинка перебувала в центрі соціально-психологічної реабілітації - влаштували її до дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ), що функціонує у Баштанському районі Миколаївської області.

       «Попри часту думку, що сім’ю потребують саме маленькі діти, це зовсім не так. У підлітковому віці весь світ ніби перевертається з ніг на голову – треба вчитися приймати свої емоції, своє тіло, своє оточення і вміти впоратися з цим. І в цей час як ніколи потрібні батьки, вихователі, наставники, інакше підлітки шукатимуть підтримку у старших друзів чи обиратимуть собі кумирів – що, на жаль, далеко не завжди буде мати позитивне для них продовження» - зауважили в Службі у справах дітей.

Ви ще вагаєтесь??? А вони - чекають на Вас!!!

Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

 

Служба у справах дітей Первомайської районної військової адміністрації, адреса: м. Первомайськ, вул. Варварівська, буд. 12, 4 поверх, каб. 113 або

за тел. +380680658598

Всі новини →