Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

АПАРАТНА НАРАДА

03/04/2024

 Сергій САКОВСЬКИЙ провів апаратну нараду з керівниками відділів адміністрації

01 квітня 2024 року, під керівництвом Сергія САКОВСЬКОГО, начальника районної військової адміністрації, відбулась апаратна нарада в Первомайській районній військовій адміністрації.

У нараді взяли участь перший заступник та заступниці начальника районної військової адміністрації, а також керівники структурних підрозділів та відділів апарату районної військової адміністрації.

На початку наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих мирних громадян та захисників України внаслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний робочий період.

Очільник району акцентував увагу на актуальних питаннях, які знаходяться на постійному контролі, а саме:

питання щодо оприлюднення даних по програмі «Прозорість та підзвітність»;

робота управління соціального захисту населення районної військової адміністрації, проведення виплат для ВПО, ведення реєстру внутрішньо переміщених осіб;

підтримка родин загиблих захисників та родин військовослужбовців;

подача співробітниками адміністрації декларацій за 2023 рік;

проведення районного етапу змагань у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Сергій Володимирович наголосив, що в районі аграрії завдяки теплій погоді у другій половині зими, посівна у 2024 році розпочалась майже на 3 тижні раніше, ніж рік тому. Тому просив взяти на контроль, щоб жоден клаптик землі не залишився не засіяний.

Завершуючи нараду, Сергій Володимирович надав ряд доручень.

Всі новини →