Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Оксана Янішевська: Державний Прапор – це символ героїв, які захищають нашу землю

23/08/2014

23 cерпня відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. Сьогодні, як ніколи,  кожен українець відчуває значення cиньо-жовтий  прапору. Урочистості розпочалися  з церемонії підняття великого Державного Прапора України біля адміністративного будинку облдержадміністрації.

До усіх присутніх з вітальними словами звернулася заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська.

- На Сході країни наші військовослужбовці проливають кров за свободу та незалежність України. І коли над кожним звільненим містом майорить cиньо-жовтий  стяг, нас, українців, переповняє почуття гордості за силу, відданість, патріотизм, мужність та любов до своєї Батьківщини наших славних бійців. Ми маємо докласти усі зусилля для того, щоб ми здобули перемогу. Державний Прапор – це символ героїв, які захищають нашу землю. Це уособлення віри на надії на світле майбутнє, - зазначила пані Оксана.

Також миколаївців зі святом привітали голова обласної ради Тарас Кремінь та міський голова Юрій Гранатуров.

За доброю традицією цього дня вручали паспорти громадян України обдарованим шістнадцятирічним юнакам та дівчатам, які гідні пошани та є прикладом для своїх однолітків. Після цього відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку видатного миколаївського митця – Миколи Аркаса.

По завершенню урочистостей містян вітали з Днем Державного Прапора на головній вулиці міста. Усім охочим миколаївцям заступник голови обледржадміністації Оксана Янішевська вручила українську символіку, аби кожен перейнявся почуттями гордості та патріотизму за рідну країну. За словами пані Оксани, за сприянням облдержадміністрації було придбано велику кількість розноманітних  симовлів української державності для того, щоб передати їх миколаївцям, адже  це символ волі та незламного духу українців. 

Всі новини →