Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райвійськадміністрації.

14/05/2024

 Протягом квітня та першої декади травня заступником голови районної військової адміністрації з питань соціального захисту населення, захисту прав дітей, оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту  Лілією Василівною  НЕДАШКІВСЬКОЮ проведено 2 засідання ( 30 квітня 2024 року № 3 та 10 травня 2024 року № 4) комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райвійськадміністрації.

На порядку денному розглядалися питання щодо:

- виведення особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, у віці 21 року, з прийомної родини в зв’язку із досягненням повноліття, закінченням навчального закладу та початком самостійного життя;

- виведення особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, у віці 20 років, з прийомної родини в зв’язку із досягненням повноліття, закінченням навчального закладу та початком самостійного життя;

- розгляд клопотання органу опіки та піклування Мигіївської сільської ради про надання висновку про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав громадянки Т відносно двох малолітніх дітей, за злісне невиконання своїм материнський обов'язків, що несе загрозу життю та здоров'ю крихіток.

Для вирішення всіх проблемних питань, які турбували присутніх, були заслухані і заявники, і відповідачі. На протязі засідання комісія працювала злагоджено та продуктивно. Члени комісії ретельно вивчили кожне питання порядку денного та прийняли виважені та об’єктивні рішення спрямовані виключно на захист прав та законних інтересів дітей. Рішення, які приймалися фіксувала секретар -  начальник служби у справах дітей райвійськадміністрації Тетяна Малиновська.

Всі новини →