Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Для митників Миколаївщини провели тренінг для підтримки ментального здоровʼя

15/05/2024

 У вівторок, 14 травня, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за підтримки проєкту «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Миколаївській та Херсонській областях» для працівників Миколаївської митниці було проведено тренінг «Профілактика професійного вигорання».

Спікерами були регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» в Миколаївській області Руслана Омелянчук, координаторки проєкту «Надання послуг з психосоціальної підтримки населення в Миколаївській та Херсонській областях», впроваджуваного ГО «Майстерня добра» за підтримки Міжнародної організації з міграції та USAID, Олена Дроботун та Людмила Опанасенко.

Під час заходу присутні обговорили симптоми професійного вигорання, фактори, які його зумовлюють, ресурси, що наповнюють та сприяють самовідновленню, визначили профілактичні заходи тощо.

Нагадаємо, що впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України, експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine.

#тияк

 

Всі новини →