Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков: Ми не допустимо поширення сепаратизму у нашій області

04/09/2014

Про це говорив голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час акції українських патріотів «Захисти своє місто!», які  виявили свою готовність стати на захист нашого рідного міста та України. Миколаївці вийшли на головну площу міста із синьо-жовтими прапорами та красномовними лозунгами, які демонструють зневагу до дій агресора – нашого найближчого сусіда.

 Звертаючи до учасників акції, Вадим Меріков зазначив:

 Я пишаюсь тим, що миколаївці – єдині. І ми з вами не допустимо поширення сепаратизму у нашій області. По наших вулицях не будуть марширувати люди з прапорами Російської Федерації. Щодня працює Рада Оборони. Я хочу сказати, що вже прийнято рішення при воєнкоматах формувати загони самооборони, в кожному з яких буде по 260 осіб. І якщо настане час захищати нашу територію, я буду стояти поряд із ними,  зазначив Вадим Меріков. 

Звернувшись до учасників акції Вадим Меріков підкреслив, що спеціальні батальйони, правоохоронці та суди повинні реагувати у законному порядку на будь-які прояви сепаратизму. 

 Регулярні російські війська є. Але повірте, наша армія сильна духом. Ми усі разом. Ми не та нація, яка чекає якогось царя. Я проти усіх царів. Я проти Путіна. Я проти тероризму і сепаратизму,  підкреслив Вадим Меріков. 

У різних містах України одночасно проходять подібні акції, мета яких  довести, що наша країна сильна та єдина.

 

Всі новини →