Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітав працівників Первомайського ТЦК та СП з Днем Конституції України.

01/07/2024

 28 червня 2024 року за дорученням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО, перший заступник начальника РВА Олег ЮРЧЕНКО  привітав працівників Первомайського ТЦК та СП з Днем Конституції України.

 

Для кожного українця ця дата – одна з найважливіших і сьогодні, військовим доводиться власною кров’ю, життям видобувати і відстоювати права, прописані в основному законі України заради щасливого майбутнього наших дітей.

 

Конституція України – це віддзеркалення усіх наших прагнень та принципів, поглядів на те, якою має бути соціальна справедливість і державний устрій.

В нелегкі для нашої країни часи, на співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки покладена дуже непроста та відповідальна місія – мобілізація людей, чий конституційний обов’язок - захищати незалежність та територіальну цілісність України, згідно основного закону держави.

 

Побажав міцного здоров’я, незламного духу, віри в краще майбутнє, наснаги на звершення усіх планів та задумів на благо українського народу!

 

Борімося до самої Перемоги!

 

Слава Україні!

Всі новини →