Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

АПАРАТНА НАРАДА В ПЕРВОМАЙСЬКІЙ РВА

01/07/2024

 Сьогодні, 01.07.2024 під керівництвом начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО відбулась апаратна нарада за участю заступників начальника, керівника апарату та керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації

 

Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російських окупантів.

 

Під час засідання присутні обговорили актуальні питання життєдіяльності району та поточний стан справ за основними напрямками роботи.

 

Також були розглянуті питання щодо роботи пунктів незламності на території Первомайського району, оздоровлення військовослужбовців та їх сімей.

 

Очільник району підкреслив, що основні пріоритети у 2024 році залишаються незмінними. Проєкт «Прозорість і Підзвітність» - це постійний моніторинг за станом проведення закупівель в районі. Вивчаються питання дотримання замовниками законодавства, а також доцільності та обґрунтованості витрачання бюджетних коштів.

 

Зокрема, розглянуто питання соціально – економічного розвитку, підготовка до 2024/2025 навчального року, перевірки споруд цивільного захисту (укриттів) у територіальних громадах Первомайського району, зокрема їх стану та доступності.

 

За результатами наради начальник Первомайської РВА надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Всі новини →