Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков розповів про кадрові зміни

09/09/2014

Начальник Миколаївського обласного бюро судово-медичної експертизи Сергій Косицкий написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням, а при ОДА створено кадрову комісію, яка перевірятиме начальників управлінь та департаментів. Про це в ефірі телеканалу «Миколаїв» розповів голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

За словами керівника області, він звернувся до Миколаївської обласної ради, щоб на найближчому засіданні сесії було прийнято рішення про звільнення  Сергія Косицкого.

- Сподіваюсь, що депутати підтримають його заяву. Також, на мій погляд, слід оголосити громадський конкурс на заміщення даної посади. Я думаю, що цей конкурс має пройти при управлінні охорони здоров’я. Всі спеціалісти зможуть подати свої заяви, - сказав керівник області.

Крім того, Вадим Меріков розповів, що посаду начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації займе Маргарита Капуста.

- Депутат облради, лікар, професійна людина. Сподіваюсь, що проявить себе  ефективно в ролі управлінця, адміністратора, - зазначив керівник області.

Новий очільник з’явиться і в Миколаївській обласній фінінспекції. За словами Вадима Мерікова, його вже призначили, а днями представлять трудовому колективу. Керівник області впевнений, що всі зміни тільки на краще.

Всі новини →