Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Первомайському районі відбувся Всеукраїнський відкритий благодійний турнір з дзюдо

11/08/2024

 10 та 11 серпня 2024 року у Кривому Озері Первомайського району відбувся Всеукраїнський відкритий благодійний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат, присвячений воїнам-героям ЗСУ та з нагоди другої річниці заснування СК «ЕВЕРЕСТ».

11 серпня 2024 року начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ взяв участь у другому, завершальному дню благодійного, відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо.

На відкритті турніру були перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв, Кривоозерський селищний голова Павло Бузінський, голова Первомайської районної ради Алєся Порхун, заступник голови Первомайської районної ради Світлана Свідерко, радник начальника Миколаївської ОВА Ігор Бурда, депутат Миколаївської обласної ради Віталій Порхун, президент Миколаївської обласної федерації дзюдо Сергій Барашко, віце-президент федерації дзюдо Миколаївської області Дмитро Габро, віце-президент федерації дзюдо Миколаївської області Валерій Барський, віце-президент дзюдо Миколаївської області Василій Федор, директор ДП «Еверест» Дмитро Маркасов.

Вперше з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України в Первомайському районі відбувся всеукраїнський турнір з дзюдо, який зібрав 550 спортсменів з різних куточків країни, а саме Миколаївської, Одеської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Черкаської, Київської, Винницької та Полтавської областей.

Протягом дня дзюдоїсти демонстрували на татамі свою гнучкість, спритність, координацію та концентрацію. Адже завдання боротьби полягає не в тому, щоб перемогти противника фізичною силою, а в тому, щоб позбавити противника точки опори, рівноваги і швидко зреагувати, взяти перевагу, використовувати силу супротивника в своїх цілях. Атмосфера змагань була шаленою. Спортсмени та вболівальники підтримували свої команди, тренери давали повчальні настанови.

Гості подякували організаторам турніру, а саме віцепрезиденту федерації дзюдо Миколаївської області, засновнику СК «ЕВЕРЕСТ» Геворгу Багдасаряну, за організацію масштабного турніру та побажали подальшого розвитку і не зупинятись на досягнутому!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість змагатися, навчатися, мріяти та розвиватися!

Слава Україні!

Всі новини →