Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївщина бере участь у пілотному освітньому проєкті «Мрія»

15/08/2024

 Миколаївська область бере участь в освітньому пілотному проєкті «Мрія», який прагне інтегрувати всі аспекти шкільного життя в один зручний цифровий інструмент. Про це під час брифінгу повідомила директорка департаменту освіти Миколаївської обласної військової адміністрації Алла Веліховська. За її словами, наразі відібрано п'ять шкіл, які долучилися до цього проєкту.

«Пілотний проєкт «Мрія» – це щось на кшталт «Дія». Всі знають, що так «Дія» – це всі документи в одному смартфоні. А тут все шкільне життя в одному смартфоні», – пояснила Алла Веліховська.

На сьогодні триває підготовка вчителів і батьків до нового формату, де вони зможуть отримувати всю необхідну інформацію про навчання дітей прямо з телефону.

Освітній застосунок «Мрія» надасть доступ до електронних журналів, консультацій з викладачами, а також включатиме портал «Поради психологів» та ресурси, які допоможуть дітям разом з батьками обрати майбутню професію, враховуючи їхні успіхи в навчанні.

Крім того, проєкт пропонує безліч відеоматеріалів, щоб батьки могли коригувати поведінку дитини, розпізнавати проблеми, зокрема булінг, та знаходити шляхи їх вирішення.

«Також у застосунку можна буде знайти інформацію про роботу освітнього омбудсмена та поради з багатьох інших питань. Це все проєкт «Мрія», і саме в цьому проєкті ми беремо участь», – підкреслила Алла Веліховська.

Всі новини →