Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Більше 40 тон гуманітарної допомоги від снігурівців надійшло у зону АТО

12/09/2014

Райони Миколаївщини, підтримуючи ініціативу голови облдержадміністрації Вадима Мерікова, продовжують надавати допомогу у зону проведення АТО. Цього разу фермери та підприємці Снігурівщини у рекордні строки – протягом трьох днів зібрали  40 тон продуктів харчування. Мука, соняшникова олія, вода, овочі, макаронні вироби, а також медикаменти  були  передані на схід країни – до Луганської області.

Ініціатором такої масштабної підтримки виступило ФГ «Саванна». За словами Сергія Кішковського, голови фермерського господарства, районна влада без жодних зволікань надала необхідну підтримку. Крім того, фермери та підприємці за надзвичайно короткий проміжок часу відгукнулися допомогти тим, хто зараз перебуває в «гарячій точці» нашої країни. 

Як зазначає голова Снігурівської РДА Іван Кухта, така підтримка надається районом вже не вперше:

- Снігурівський район активно бере участь у зборі гуманітарної допомоги, як для наших військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, так і для мирних жителів на сході країни. Ми допомагали і продуктами харчування, і екіпіруванням для наших бійців. Вперше наш район надав таку підтримку ще у березні цього року. І відтоді декілька разів на місяць ми відправляємо гуманітарний вантаж на схід країни. Сьогодні, він масштабний – більше 40 тон продуктів харчування відправлено у зону АТО, - підкреслив Іван Кухта. 

Надало транспорт для гуманітарного вантажу та розробило логістику підприємство ТОВ СП «Нібулон». За словами заступника генерального директора компанії Андрія Вадатурського, така масштабна допомога є підтвердженням того, що наші громадяни таким чином показують приклад справжнього патріотизму. 

-  Народ і армія – єдині. Наша компанія почала надавати допомогу українській армії з перших же днів російської агресії. І ми переконані, що саме таке єднання дозволить нам перемогти. Ми забезпечили транспорт для доставки гуманітарного вантажу на схід країни, - запевнив Андрій Вадатурський. 

Сьогодні гуманітарний вантаж було доставлено у м. Сватове Луганської області. Така гуманітарна допомога буде надаватися і надалі, адже підтримка українських військовослужбовців та мирного населення на сході країни зараз є вкрай необхідною. 

Всі новини →