Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відзначили День пам’яті захисників України

29/08/2024

 Сьогодні, 29 серпня, на території Первомайського району відзначили День пам’яті захисників України, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Це особливий день, коли ми згадуємо тих, хто поклав своє життя заради майбутнього нашої країни.

В кожній територіальній громаді відбулися урочисті заходи за участі родин загиблих військовослужбовців, керівництва громад, представників установ та організацій, школярів. Вручали Подяки родинам загиблим, покладали квіти до могил та пам'ятних знаків загиблих воїнів.

Також у Кривоозерській та Кам’яномостівської громади відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття Алеї Слави, присвяченої вшануванню полеглих на війні Захисників.

Опісля, керівництво громад провели зустрічі з рідними загиблих і у формі діалогу поспілкувалися про проблеми, які турбують родини.

Ми завдячуємо життям кожному та кожній, хто став на захист народу та рідної землі. Ви - воїни, яким немає рівних, бойовими подвигами котрих захоплюється вся країна. Люди з великою силою духу й витримкою, які щодня роблять неймовірне, жертвують найціннішим, що в них є, заради майбутнього.

Вічна і світла пам'ять загиблим Захисникам України!

Всі новини →