Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Володимир Луста: Райони Миколаївщини підтримують наших бійців

18/09/2014

Про це заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста розповів під час ефіру програми «Гаряча лінія» на телеканалі «Миколаїв». Володимир Вікторович щиро подякував і районній владі, і фермерським господарствам, і жителям районів Миколаївщини за підтримку, яку вони надають нашим військослужбовцям та мирним жителям, що перебувають у зоні проведення АТО. 

-  Підтримуючи ініціативу керівництва області, жоден район нашої області не стоїть осторонь і надає допомогу нашим бійцям. Окрім гуманітарної допомоги, сільгоспвиробники перераховують кошти на спеціальний фонд у розмірі 3 грн. з кожного гектару, незалежно від форми власності сільгоспвиробництва, - зазначив Володимир Луста.

Заступник голови облдержадміністрації розповів і про надання допомоги військовослужбовцям та їх родинам у виділенні земельних ділянок.

- Поки що триває перший етап – виділено близько тисячі гектарів землі для наших військовослужбовців та їхніх родин. На цей час поступило більше 600 заяв на отримання земельних ділянок, зараз вже здійснюється необхідне документальне оформлення, - підкреслив Володимир Луста.

Володимир Вікторович зазначив, що обласна і районна влади, військкомати, органи державного земельного агентства і надалі надаватимуть допомогу в оформленні земельних ділянок.

 

Всі новини →