Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Завдяки Вадиму Мерікову школярі відвідали Верховну Раду України

19/09/2014

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков виконав свою обіцянку. Так, 1 вересня, під час спілкування з учнями Первомайської ЗОШ І-ІІІ ступенів Жовтневого району, він пообіцяв організувати для них екскурсію до Верховної Ради України. А вже сьогодні, 19 вересня, діти сповнені вражень повернулися з Києва.

– Першого вересня, ми з учнями розмовляли про соціально-політичну ситуацію в країни, вони ділилися своїми, досить цікавими думками. Саме тоді виникла ідея організувати цю екскурсію. Вчора діти побували в приміщенні Верховної Ради України – місці де народжувалася Конституція України, де дають присягу обрані Президенти України, де приймаються найважливіші Закони. Я впевнений, що молодь має добре орієнтуватися в тих подіях, які відбуваються в Україні, а головне бути юридично та політично обізнаною. Сподіваюсь, що хтось з цих юних школярів стане відомим політиком, законодавцем або навіть Президентом України, – з посмішкою розповів керівник області.

Хлопці та дівчата з захопленням ділилися враженнями та подякували Вадиму Мерікову за таку цікаву та пізнавальну екскурсію.

Всі новини →