Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков: Для нашої держави найголовніше зараз – встановлення миру

03/10/2014

Таку думку висловив голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час зустрічі з сільськими головами Очаківського району. Проблем обговорювали надзвичайно багато: кожна з них нагальна і стосується забезпечення життєдіяльності громади. Очільник області наголосив, що зараз наша країна переживає нелегкий час – триває АТО на сході країни. І найголовніше прагнення усіх українців, аби якнайшвидше встановився мир у нашій державі. Вадим Меріков підкреслив, що втілення мирного плану Президента України Петра Порошенка є надзвичайно важливим для стабілізації ситуації на сході країни. 

 Для нашої держави найголовніше зараз  встановлення миру. Політики підтримали Мирний план, який запропонував Президент України Петро Порошенко. Це – дуже велика робота нашого Президента на дипломатичному рівні,  зазначив Вадим Меріков.

Також очільник області  звернув особливу увагу сільських голів на забезпечення проведення чесних виборів депутатів до Верховної Ради України. 

 Ці вибори мають бути чесними та прозорими. Ми маємо зробити усе, аби у нашій країні був мир. Жодні сепаратистські настрої у суспільстві не допустимі. Інтереси українського народу мають бути понад усе,  зазначив Вадим Меріков.

 

Всі новини →