Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков: Ми зробимо усе, що Миколаївщина мала привабливу курортну зону

03/10/2014

Особлива увага під час зустрічі голови облдержадміністрації Вадима Мерікова із  сільськими головами Очаківського району була приділена питанню розробки та проектування курортної зони Миколаївщини. Ця проблема є актуальною для Очаківщини, оскільки з самого початку літньо-оздоровчого сезону 2014 року сільські голови скаржились на те, що туристичні бази Очакова, Чорноморки перетворюються на зони відпочинку «одного дня». І все це через те, що відсутня налагоджена інфраструктура. Тому відпочиваючих найчастіше «відлякує» запропонований сервіс послуг. 

– Лише уявіть, загалом в області є 8 офіційних пляжів. А ось зони відпочинку та курортні зони не мають офіційного статусу. Тому, інвестори, які займаються туристичним бізнесом, не зацікавлені залучати свої ресурси до нашого регіону, – зазначив Вадим Меріков.

Вадим Меріков поклав контроль за виконанням поставлених завдань на свого заступника Оксану Янішевську. Вже проведено декілька нарад з цього напрямку. Мають бути вирішені питання щодо налагодження комунікацій, ремонту доріг та іншої інфраструктури, без якої не можливо створити комфортні умови для відпочиваючих. Саме це забезпечить входження інвестиційних проектів у наш регіон, завдяки чому стан зон відпочинку, щонайменше, буде поліпшуватися.

– Я сподіваюсь, що протягом цього та наступного років ми зробимо усе, щоб місто Очаків та Очаківський район мав привабливу курортну зону,  зазначив Вадим Меріков.

Всі новини →