Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков розповів про призначення голів РДА

08/10/2014

Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков впевнений, що новопризначені голови, перш за все, повинні виправдати довіру мешканців районів.

Керівник області особисто провів співбесіду з усіма претендентами на посаду голів районних державних адміністрацій. Всі претенденти отримали рекомендаційні листи від громадських організацій. Саме така підтримка громадськості була одним з головних вимог до кожного кандидата.

– Призначені голови районів, перш за все, повинні будуть виправдати довіру українського народу, діяти виключно в рамках Конституції, законів України і ні в жодному разі не зрадити принципам, за які боролися і віддали свої життя українці під час Революції гідності, – вважає Вадим Меріков.

За словами голови облдержадміністрації, перед кожним призначеним головою РДА будуть поставлені завдання щодо ефективної реалізації реформ і програм Президента України Петра Порошенка.

За словами Вадима Мерікова, всі документи претендентів вже відправлені до Адміністрації Президента України для погодження.

Всі новини →