Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Святійший Патріарх Філарет помолився разом із миколаївцями за мир в Україні

14/10/2014

Сьогодні, 14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці та свята Касперівської ікони Божої Матері, Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолив Божественну Літургію у Кафедральному соборі Касперівської ікони Божої Матері.

З самого ранку миколаївці приходили до храму, аби помолитися за мир в Україні. До містян приєдналися і голова облдержадміністрації Вадим Меріков, разом із своїми заступниками Миколою Романчуком і Оксаною Янішевською, а також голова облради Тарас Кремінь.

По завершенню святкової літургії відбулись урочистості біля Пам’ятного Хреста. Представники Миколаївського козацтва продемонстрували свою силу, піднімаючи  величезну булаву, а також – свою влучність та спритність, виконуючи різноманітні елементи військової підготовки.

На честь Великого свята – Покрови, храмового свята Касперівської ікони Божої Матері  та на згадку про візит до Миколаївщини Святійшого Патріарха Філарета представники обласної влади посадили на подвір’ї собору дерева.Святійший Патріарх Філарет помолився разом із миколаївцями за мир в Україні.

Всі новини →