Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

28/10/2014

28 жовтня – знаменна дата для українського народу – День визволення України від фашистських загарбників.

70 років віддаляють нас від жахливої війни, яка змінила людство назавжди. Мільйони загиблих, мільйони скалічених доль – це той біль, який передається від покоління до покоління. І пам'ять про це у жодному разі не може загубитися з плином часу.

Невмирущим залишається подвиг наших солдат-визволителів, які своєю кров’ю та ціною життя виборювали кожен крок перемоги. Наш вічний обов’язок – шанувати тих, хто звільняв не лише нашу Батьківщину, а й Європу від окупантів. Невмирущий подвиг кожного бійця. Невмируща пам'ять про великі ті роки.

На жаль, сьогодні на нашу рідну землю знову прийшла війна. Вона забирає життя українців, вона забрала спокій та мир, вона увірвалася у безтурботне дитинство тисяч малюків. Схід країни палає у вогні. І ми знову схиляємо голови перед тими, хто став на захист Вітчизни. Хто з почуттям великого патріотизму відстоює нашу територіальну цілісність та незалежність на Сході країни. Це – герої нашого часу, нащадки тих, для кого свобода Батьківщини була найбільшою цінністю.

Ця дата об’єднує нас загальним болем за полеглими на фронтах війни. У наших серцях живе переконання, що, як і 70 років тому, так і нині ми переможемо!

 

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков

Голова облради Тарас Кремінь

Всі новини →