Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали з нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

28/10/2014

Обласні урочисті збори з нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників розпочалися із щирих привітань та слів подяки тим, хто пройшов фронти війни і виборов перемогу. До ветеранів звернувся перший заступник голови облдержадмінстрації Микола Романчук, зазначивши, що пам'ять про ті події має жити у наших серцях. Подвиг ветеранів – це той приклад звитяги та мужності, який наслідують наші біці, боронячи цілісність держави на сході України.

 Ми маємо не забувати те, що ви зробили для нас і для майбутніх поколінь. Ви – жива історія і приклад. Ви не лише перемогли і вигнали фашистів, ви відродили економіку країни, подубували заводи і цілі міста. Сьогодні прийшла непрошена, неочікувана війна на схід України. За Вашим прикладом наші хлопці миколаївського гарнізону – 79-та аеромобільна бригада, 19-й територіальний батальйон, «Святий Миколай», морська піхота та інші  сьогодні вони всі на передовій. Ви їх виховали і вони захищають єдину та неподільну Україну, –зазначив Микола Романчук.

Головою облдержадміністрації Вадимом Меріковим, з нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, прийнято розпорядження про відзначення ветеранів Великої Вітчизняної війни подяками. Під час нагородження тих, кому ми зобвязані своїм життям, зал аплодував стоячи.

Сьогодні чимало привітань на свою адресу отримав голова обласної організації ветеранів Михайло Шинкарьов.  Микола Романчук поздоровив його з Днем Народження відзначивши, його неоціненний вклад у патріотичне виховання молоді.

Всі новини →