Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Оксана Янішевська: Соціальні працівники відіграють величезну роль в становленні нашого суспільства

28/10/2014

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська вважає, що соціальні працівники, це ті люди, які можуть завжди допомогти та підтримати. А їх професія актуальна і вкрай необхідна. Таку думку вона висловила 28 жовтня, на урочистих зборах з нагоди святкування професійного свята працівників соціальної сфери.

– Сьогодні це одна з найактуальніших професій, нарівні з педагогами,  викладачами, працівниками охорони здоров’я. Соціальні працівники відіграють величезну роль в становленні нашого суспільства, а особливо в допомозі незахищеним верства населення, – зазначила вона.

Оксана Янішевська розповіла, що проводячи прийоми депутата обласної ради, вона завжди думала, «де взяти тих сил, того терпіння, розуміння, тієї душевної теплоти, для того, щоб вислухати та підтримати людей, які проходять зі своїми проблемами».

– А коли я прийшла працювати в облдержадміністрацію, я змогла познайомитися з тими людьми, які можуть завжди вислухати і допомогти, і це ви – працівники соціальної сфери. Я вдячна вам за вашу чуйність, доброту і теплоту, яку ви щоденно віддаєте людьми, – сказала вона.

За словами заступника голови облдержадміністрації, на працівників соціальної сфери в цьому році випало подвійне навантаження.

– Ми з вами, ще в березні зустріли перших переселенців, які прибули до Миколаївської області з Криму. На сьогоднішній день, таких людей вже 6 тисяч. І ви знаєте, що більшість людей, яких ми зустріли та які проживають в нашому регіоні, з теплом відгукуються про вашу роботу, допомогу, увагу. Я знаю одне: та доброта, яку ви  щоденно віддаєте людям має повернутися до вас. Зичу вам міцного здоров’я, добробуту вашим родинам і найголовніше – мирного неба, – привітала заступник голови облдержадміністрації миколаївських соцпрацівників.

Подяками  голови облдержадміністрації були відзначені найкращі працівники соціальної сфери Миколаївської області.

 В свою чергу, голова обласної ради Тарас Кремінь подякував департаменту соціального захисту населення ОДА за важливу для сьогодення обласну програму «Турбота». Саме завдяки такій програмі вдалося виділити кошти для  вимушених переселенців. 

– Я дякую директору департаменту соціального захисту населення Ользі Вікторівні Сивопляс за те, що вона завжди там, де є проблеми, там де люди й потрібна допомога. Тому департамент соціального захисту населення – це наше миколаївське міністерство з ліквідації надзвичайних ситуацій з будь-яких проблем, – підкреслив голова облради.

Тарас Кремінь вручив матері загиблого Дмитра Кракова  відзнаку Миколаївської обласної ради «За заслуги» ІІ ступеня. Дмитро працював у соціальній сфері, а в березні був мобілізований до лав української армії. Він, як справжній патріот, мужньо відстоював цілісність та незалежність нашої держави в зоні проведення АТО. Дмитро загинув від кулевого поранення та посмертно нагороджений ордером «За мужність» ІІІ ступеня.

Всі присутні вшанували пам'ять загиблих співвітчизників, які ціною свого життя відстоювали рідну землю.

Всі новини →