Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков зустрівся з новообраними народними депутатами і попросив їх консолідуватися для вирішення проблем області

05/11/2014

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков ще раз підтвердив свої наміри співпрацювати з новообраними народними депутатами. Про це він сказав сьогодні, 5 листопада, на зустрічі з народними обранцями, які в парламенті представлятимуть Миколаївську область. За його словами, на сьогоднішній день 9 депутатів з нашого регіону проходять до парламенту. «Молоді, активні, ті люди, які, я сподіваюся, будуть дійсно працювати на своїх виборців і Україну. Хочу побажати, щоб ви дійсно виправдали довіру виборців. Я зі свого боку підтверджую відкритість для взаємодії в роботі», – сказав Вадим Меріков.

Він зазначив, що для України дуже важлива децентралізація влади і висловив надію, «що депутати, які пройшли від демократичних сил, підтримають дане рішення». Крім того, голова облдержадміністрації попросив народних обранців об'єднатися в одну депутатську групу. «Це дуже важливо і для області, і для місцевих рад. Повірте, у нас багато проблем, які ви могли б вирішити на рівні держави. Я, будучи народним депутатом, не побачив роботу групи, яка була створена у Верховній Раді України 7 скликання. Все декларації, які група робила, були на рівні популізму. Я готовий до загальної плідної роботи, проводити робочі зустрічі, запрошувати чиновників, керівників департаментів, щоб ми піднімали питання області та, звичайно, ваших округів », –сказав глава ОДА.  

Новообрані депутати, присутні на зустрічі, підтримали пропозицію Вадима Мерікова і запевнили, що об'єднають зусилля для вирішення проблем області, міст, районів та сіл.

Так, Андрій Вадатурський вважає, що депутат повинен постійно чути своїх виборців і регулярно приїжджати на округ. Крім того, він зазначив, що хоче очолити парламентський комітет з питань аграрного комплексу.

Борис Козир впевнений, що одна з головних задач миколаївських депутатів – залучення інвестицій в область і створення сприятливого інвестиційного клімату. «Ми повинні залучати інвестиції у вигляді проектів національного рівня в Миколаїв: і міст, і порт, і будівництво енергоблоку», – сказав він.

Олександр Жолобецький зазначив, що у всіх округах однакові проблеми, тому й вирішувати їх потрібно, об'єднавши зусилля. Ігор Бриченко впевнений, що новообрані депутати працюватимуть на благо Миколаївщини і згадав бездіяльність депутатів минулого скликання, «між якими пробігла кішка і не дала їм об'єднатися».

Олександр Лівік вважає, що депутати повинні визначити ряд проблемних питань і «не боятися брати на себе відповідальність за їх вирішення».

Глава облради Тарас Кремінь, який за списком «Народного фронту» проходить в парламент, зазначив, що головне завдання, яке стоїть перед депутатами, «робити все для того, щоб знайти взаєморозуміння в нашому суспільстві і таким чином допомогти і Президенту, і Прем'єр-міністру припинити війну. На превеликий жаль, ми не змогли зупинити це за останні півроку».

Всі новини →