Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков: Ми повинні більше піклуватися про наших бійців, незалежно від того, чиновники ми, чи звичайні громадяни

05/11/2014

Про забезпечення миколаївських військових, які знаходяться в зоні проведення АТО, розповів голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков в ефірі програми «Гаряча лінія».

– На передовій знаходяться наші миколаївці, ті люди, які зараз захищають наші родини, майбутнє України та її свободу. Вони ризикують своїм життям і борються за те, щоб зберегти мир і спокій у наших містах. Держава повинна робити багато чого для них та їх сімей, але, на жаль, наша держава розграбована, нам доводиться боротися з корупцією в органах влади. Ми повинні більше піклуватися про наших бійців, незалежно від того, чиновники ми, або звичайні громадяни України. Волонтерська підтримка армії сьогодні дуже висока, і влада працює з волонтерами для того, щоб їх десь координувати, допомагати з пересуванням, переміщенням і збором, – сказав голова облдержадміністрації.

За словами Вадима Мерікова, завдяки багатьом волонтерам наші хлопці забезпечені всім необхідним.

– Юрій Бірюков повністю займається забезпеченням 79-ій аеромобільної бригади, у хлопців є як спецзасоби, так і одяг, якого раніше не було. Сьогодні ми можемо стати сильніше і об'єднатися завдяки тим людям, які сьогодні приходять у владу, – зазначив голова ОДА.

За його словами, 2 тижні тому були закуплені берці для бійців 19 територіального батальйону, крім того хлопцям постійно надходить гуманітарна допомога, яку збирають миколаївці. Вадим Меріков закликав усіх небайдужих громадян допомагати армії і військовослужбовцям.

– Пункт прийому гуманітарної допомоги розташований в облдержадміністрації на першому поверсі, а також в райдержадміністраціях. 19 тербатальону зараз необхідна тепла форма та речі, оптика, прилади нічного бачення, дизельні генератори. 79-й аеромобільній бригаді – теплі речі та запчастини для ремонту бронетехніки, батальйону морської піхоти – теплі речі. Все це, за підтримки населення, ми намагаємося закупити і доставити нашим бійцям. Всі ці хлопці заслуговують народної поваги і пошани, – зазначив Вадим Меріков.

Всі новини →