Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Акції до Всесвітнього дня боротьби з діабетом

11/11/2014

До Всесвітнього дня боротьби з діабетом Миколаївський обласний центр здоров’я сумісно з соціально відповідальним бізнесом організовує низку санітарно-просвітницьких заходів під гаслом «Будьмо здоровими разом!». Цього разу акції будуть спрямовані не лише на профілактику діабету, а й на попередження гіпертонії.

Протягом трьох днів у багатолюдних місцях проводитимуться акції з вимірювання артеріального тиску та рівню цукру в крові.

Розклад заходів:

  • 12 листопада з 12.00 до 13.00 – супермаркет «П’ятий океан» (вул. Космонавтів, 83-а);
  • 13 листопада з 12.00 до 13.00 – гіпермаркет «Делікатес» (пр. Леніна, 259);
  • 14 листопада з 12.00 до 13.00 – торговельно-розважальний центр «СityСenter» (пр. Леніна, 98);
  • 14 листопада з 14.00 до 15.00 – фойє обласної державної адміністрації (вул. Адміральська, 22).

Мета акції – привернути увагу громадян до основних факторів ризику розвитку цукрового діабету та провести просвітницьку роботу з питань профілактики  захворювання.

Під час акції кожен бажаючий матиме можливість проконтролювати свій тиск та рівень цукру  крові за допомогою експрес-методу та отримати консультацію лікаря.

Учасники акцій, у яких вперше буде визначено підвищений рівень цукру крові, отримуватимуть запрошення на підсумкову лекцію фахівців центру здоров’я «Здоровий спосіб життя. Профілактика цукрового діабету». Лекція відбудеться 14 листопада о 16.00 в актовій залі Миколаївського обласного центру здоров’я (вул. Адміральска, 35, другий поверх) та триватиме півгодини. Під час лекції заплановано проведення розіграшу, за підсумками якого чотири учасника безкоштовно отримають глюкометри для самостійного спостереження вдома за рівнем цукру в крові.

Всі новини →