Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Для будівництва мобільної душової зібрали майже 60 тисяч гривень

26/11/2014

Вчора, 25 листопада, в Обласному палаці культури відбувся благодійний рок-концерт на підтримку 79-ї окремої аеромобільної бригади. Для глядачів виступали «СКАЙ», «Козак систем», «Шабля» та етно-рок гурт «Тарута». Організатором концерту став Фонд «Територія Життя», а захід відбувся за підтримки Миколаївської облдержадміністрації та «Форуму соціальних ініціатив». За словами засновника Фонду «Територія Життя» Андрія Твердовського, миколаївці придбали квитки майже на 60 тисяч гривень. Крім того, він розповів, що для вимушених переселенців, які прибули в Миколаївську області, волонтери привезли гуманітарну допомогу. Це і продукти харчування, і теплий одяг, і дитячі коляски. «Також ми привезли подарунки і для сімей військовослужбовців, це іграшки для дітей, ходунки, солодощі та медикаменти. Майже 4 тонни гуманітарної допомоги ми передали всім тим, хто особливо цього потребує»,  розповів він.

Зазначимо, що Миколаївщина стала другим домом для майже 7 тисяч переселенців.

Як раніше вже повідомлялося, всі гроші від продажу квитків будуть направлені на будівництво мобільної душової для військовослужбовців 79-ки.

Підтримати військовослужбовців та волонтерів прийшов і голова облдержадміністрацій Вадим Меріков з дружиною Дарією. «Прийшли у першу чергу підтримати 79-ю аеромобільну бригаду і тих волонтерів, які роблять все для військовослужбовців. Для мене як громадянина, миколаївця, такі заходи дуже важливі. З одного боку це розважальний захід, але в той же час це і підтримка армії, підтримка людей, які сьогодні знаходяться в зоні бойових дій, а також мирного населення. Повірте, що будь-які акції, які проходять на підтримку української армії – це завжди позитивно і патріотично. Я впевнений, що і спортивні заходи, які проходять в Миколаївській області та в Україні повинні також підтримувати бойовий дух наших хлопців».

Відповідаючи на запитання журналістів про те, як особисто керівник області допомагає військовослужбовцям, Вадим Меріков розповів, що перераховує свою заробітну плату на рахунок 79-ї окремої аеромобільної бригади.

 

Всі новини →