Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Оксана Янішевська відвідала дитячий будинок сімейного типу родини Ткачишиних

26/11/2014

Не буває чужого болю і не буває чужих дітей – у цьому переконаний Євген Ткачишин, який створює усі умови для виховання малечі, позбавленої батьківського тепла. У цьому на власні очі переконалася заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська під час свого візиту до дитячого будинку сімейного типу родини Ткачишиних.

Ігровий майданчик, просторий будинок, затишні та теплі кмінати, сучасні меблі – важко уявити, що чотири роки тому на цьому місті був справжнісінький смітник. За цей час родина Ткачишиних зробила, здавалося б неможливе, – діти, які не мають найголовнішого у житті – любові та турботи рідних батьків, мають свій дім. Відтак, поряд із цією багатодітною родиною у будинку мешкають ще дві, які приїхали з Єланецького району та Дніпропетровської області.

Євген Олександрович розповідає, що нещодавно було відкриття нового приміщення у дитячому будинку. Відтепер там мешкає родина з Дніпропетровщини.  Був зроблений  капітальний ремонт. Деякі кімнати поки що не облаштовані меблями, але це не є перешкодою тому, щоб тут  панував родинний затишок. Оксані Янішевській щиро подякували за допомогу, яка була вкрай необхідною, адже 20 комплектів постільної білизни отримала багатодітна родина із Дніпропетровської області.

Оксана Янішевська зазначила, що такими умовами, у яких виховуються діти, може похизуватися далеко не кожен заклад Миколаївщини. «Навіть не у кожній родині можуть створити такий затишок і комфорт. Ваші завзяття та любов до малечі мають бути приклдом для наслідування. Ви розумієте те, що дітям необхідна увага. Саме завдяки такій турботі в нас майже немає безпритульних дітей».

Євген Ткачишин поділився своїм секретом: «Ми робомо для дітлахів усе, що у наших силах. Адже наша головна мета, щоб Миколаївщина була без сиріт. Ми працюємо над проектом, який поступово втілюється у життя завдяки нашому прагненню зробити життя для дітей, які залишились без батьків, кращим». Наразі, будівництво йде швидкими темпами. Багато чого  планується реалізувати: створити Будинок матері та дитини, відкрити медичний центр, кінотеатр, початкову школу.

Оксана Янішевська подякувала Євгену Ткачишину за його життєву позицію та самовіддане виховання дітлахів. Вона впевнена, що усі плани втіляться у життя.

 

Всі новини →