Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Микола Романчук: Народ і армія - єдині

05/12/2014

5 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук привітав миколаївських військовослужбовців з нагоди відзначення 23-ї річниці Збройних Сил України, побувавши на урочистостях військової частини 2137 – бойових льотчиків у Кульбакіному, а також військовослужбовців в\ч А 1890, яка базується на полігоні «Широкий Лан», та бійців 73-ї бригади.

Микола Романчук зазначив, що День Збройних Сил України  сьогодні відзначається по-особливому: «Коли в Україні йде війна і гинуть наші хлопці на сході, святкувати немає сенсу. Але цей день відзначається у військових частинах, оскільки наш обов’язок – подякувати бійцям за їх подвиг».

У вітальному слові до військовослужбовців Микола Романчук неодноразово наголошував, що народ і армія сьогодні  єдині.

 Нам необхідно знати і вірити в те, що ми непереможні. Сьогодні ми знаємо, що у нас є армія, яка захищає свій народ. Всі 23 роки її не забезпечували. Її хотіли знищити,  зазначив Микола Романчук. – У нашій пам’яті навіки залишиться подвиг ваших товаришів, військовослужбовців, бойових офіцерів, які віддали життя за незалежність та цілісність України. Такого духу і патріотизму, який є у вас, я ще не бачив. Тому, я схиляю голову перед вами і від імені облдержадміністрації, від імені миколаївської громади висловлюю вам велику вдячність за те, що ви вірні українському народові,  виконуєте свій військовий обов'язок і захищаєте нас.

За вірність військовій присязі, вагомий  особистий внесок у захист державного суверенітету України та територіальної цілісності держави, підвищення авторитету Збройних Сил України перший заступник голови облдержадміністрації вручив миколаївським бійцям подяки. Окрім цього, в\ч 2137 було виділено 4 тис. грн..матеріальної підтримки для обладнання частини, військовослужбовці полігону «Широкий Лан» та 73-ї бригади отримали гуманітарну допомогу.

 

 

Всі новини →