Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Микола Романчук прокоментував ситуацію з перекриттям автотраси в селі Половинки Миколаївського району

17/12/2014

Сьогодні, 17 грудня, в селі Половинки Миколаївського району місцеві жителі перекрили рух по автотрасі М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ». Цей вимушений крок люди зробили з причини відключення електроенергії. Цю ситуацію прокоментував перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук:

– Основна вимога, яку висували люди, – не відключати електроенергію. Вони наполягали на тому, щоб електроенергія виключалась не більше, ніж на 2 години. До людей виїхав начальник управління інфраструктури ОДА Едуард Волошинович. Він пояснив людям, що відключення не залежать від облдержадміністрації. У звязку з вказівками диспетчерського центру Південної енергосистеми про максимальну екномію електроенергії – 155 МВт на добу, вчора були введені графіки аварійного відключення. Якщо завтра ситуація поліпшиться, електроенергія буде вимикатися не більше, ніж на 2 години на добу, - зазначив Микола Романчук.

Микола Романчук зазначив, що керівнику ПАТ «Миколаївобленерго»  доручено розробити графіки відключень, щоб кожен район чітко знав, коли у домівках його мешканців не буде світла. Наразі, ситуацію з жителями с.Половинки врегульована – люди розійшлися по домівкам і рух відновлено.

Всі новини →