Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На Миколаївщині різке погіршення погодних умов

29/12/2014

За повідомленням Миколаївського обласного центру з гідрометеорології у, зв’язку із переміщенням серії активних південних циклонів, 29 грудня 2014 року по 05 січня 2015 року на території Миколаївської області та в м. Миколаєві очікуються складні погодні умови:

29 грудня – хмарно, вночі сніг, вдень дуже сильний сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, хуртовина. Вітер північно-східний 15-20 м/с, вдень місцями 25-28 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.
 
30 – 31 грудня – без істотних опадів, вітер північний 5-10 м/с, температура вночі 10-15º морозу, вдень 5-10º морозу.
 
1 – 5 січня – утримається холодна погода, температура вночі 13-18º морозу, вдень 9-15º морозу, 1-3 січня невеликий сніг, 4-5 січня без опадів.
 
У зв’язку зі складними погодними умовами ГУ ДСНС України у Миколаївській області попереджає! 
 
Будьте вкрай уважними на вулицях міста, оскільки при ожеледиці можливі падіння з подальшим травмуванням (переломами, вивихами). Людям похилого віку та вагітним жінкам у «слизькі дні» краще не виходити з помешкань. Обмежте користування власними транспортними засобами.  Уникайте тривалого знаходження на вулиці. У жодному разі не виходьте на водні об’єкти та лід.
 
Пам’ятайте, дотримання елементарних правил особистої безпеки суттєво підвищує ваші шанси не потрапити у надзвичайну подію та зберегти своє життя і здоров’я! 
 
В екстрених ситуаціях телефонуйте 101!
 
ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Всі новини →