Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Київську трасу вже звільнили від снігових заметів

30/12/2014

Автомагістраль Київського напрямку Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» (в напрямку Нової Одеси) розчищена. Це – напрям Нова Одеси, Вознесенська, Первомайська. Про це розповів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук під час чергового засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації.

– Нам вдалося розчистити Київську трасу. Також всі люди, які перебували в заторі, звільнені. Якщо у нас було зафіксовано 3200 осіб, які застрягли у снігових заметах, то на даний момент жодна група людей не перебуває в критичних умовах. Але я дуже прошу всіх водіїв – дотримуйтесь правил дорожнього руху і виконувати рекомендації представників ДАІ та МНС. Завтра повністю будуть звільнені від снігу траси Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв» (в напрямку. Баштанки) і Н-14 «Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв» (в напрямку Кіровограда), – розповів Микола Романчук.

Як підкреслив Микола Павлович, в області з 19 районів, критичні ситуації спостерігаються в 4-х: Миколаївському, Березанському, Очаківському і в частині Жовтневого. Але найбільший колапс – в обласному центрі. Тому вже завтра буде проведено спільне засідання штабу для врегулювання ситуації.

– Ми повинні допомогти очистити місто від снігу для того, щоб запустити громадський транспорт і миколаївці, у передноворічну ніч, змогли безперешкодно проїжджати по місту, – зазначив Микола Романчук.

Всі новини →