Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Для усунення транспортного колапсу в Миколаєві буде заборонений в'їзд великотонажного автотранспорту

31/12/2014

Сьогодні, 31 грудня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Романчука відбулось засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації. 

Начальник ГУ ДСНС в Миколаївській області Максим Грицаєнко доповів, що роботи по розчищенню автошляхів міста та області продовжуються, техніка і персонал задіяні в повному обсязі.
 
Микола Романчук зазначив, що у зв’язку з великим потоком автотранспорту буде тимчасово, до 3 січня, заборонений в’їзд до обласного центру великотоннажного вантажного транспорту. Крім того, планують обмежити рух легкових автомобілів та автобусів. За словами Миколи Романчука, влада Одеси вже обмежила в’їзд до міста, тому багато автомобілів їдуть саме через Миколаїв, що значно ускладнює непросту ситуацію на дорогах. Микола Павлович підкреслив, що складна ситуація в Миколаєві виникла через те, що вчасно не був зупинений рух автотранспорту, який, в свою чергу, заважав розчищенню снігових заметів.
 
Основним завданням зараз є очищення доріг та комунікацій для відновлення руху громадського транспорту, що буде зробити значно легше, коли в’їзд до міста буде обмежений. В цілому ситуація по Миколаєву є контрольованою, всі соціальні об’єкти забезпечені електроенергією та обігріваються, перебоїв з підвозом продуктів харчування немає. За весь період надзвичайної ситуації жоден район Миколаєва не був відключений від електроенергії, всі найважливіші об’єкти життєзабезпечення працюють у повному обсязі. Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації доручено в найкоротші терміни підготувати продукти, які будуть доставлятись працівниками МНС до проблемних місць по всій території області, також наразі організовуються пункти обігріву.
 
За словами Миколи Романчука, тимчасові перебої із забезпеченням хлібом в місті Южноукраїнську виникли внаслідок того, що доставка хлібу йшла з Одеси. «Наразі в місті є хліб, але не в повному асортименті, через 2-3 години буде налагоджене постачання хлібу з миколаївських заводів і ситуація буде повністю взята під контроль»,  підсумував Микола Павлович.

Всі новини →