Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Микола Романчук про відновлення військових містечок у Первомайську та Первомайському районі

13/01/2015

Сьогодні, 13 січня, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук взяв участь у нараді під головуванням командувача  сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Анатолія  Пушнякова. Також  у нараді взяли участь Первомайський міський голова Людмила Дромашко та тимчасово виконуючий обовязки голови Первомайської РДА Віктор Сирота.

Одним із головних питань, яке обговорювали, – розміщення додаткових збройних сил та техніки на території Первомайська та Первомайського району.

– Планується розміщення збройних сил та техніки у військових містечках  на території Миколаївської області, а саме у Первомайську та Первомайському районі. Багато років поспіль армії взагалі не надавалася підтримка. Ось чому тепер необхідне додаткове матеріальне фінансування та виділення коштів задля наведення ладу у цих військових містечках, – зазначив Микола Романчук.

За його словами, було прийнято рішення підготувати документи, які будуть направлені до Міністрерства оборони, для виділення додаткових коштів на відновлення цих об’єктів.

Всі новини →