Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков: Об’єднавши зусилля ми зможемо дати достойну відсіч п’ятій колоні та диверсійним групам

27/01/2015

Громадські активісти долучатимуться до патрулювання та охорони стратегічних об’єктів. Про це стало відомо сьогодні, 27 січня, під час зустрічі голови облдержадміністрації Вадима Мерікова з представниками політичних сил – активними учасниками миколаївського Майдану.

Перш за все керівник області подякував учасникам зустрічі за активну громадську позицію адже саме вони декілька місяців відстоювали європейський вибір під час Революції Гідності.

«Я відкритий до діалогу та спільної роботи. Саме сьогодні ми маємо були суспільно-політично мобілізованими. Сьогодні в нашій країні триває війна, яка стосується кожного українця, миколаївця.  У зв’язку із загостренням ситуації на сході ми посилюємо оборону області. Зокрема, патрулювання вулиць та охорону стратегічно важливих об’єктів. Якщо ви готові допомагати правоохоронним органам в цій справі – долучайтеся. Ми розраховуємо саме на вашу підтримку. Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо дати достойну відсіч п’ятій колоні та диверсійним групам, які фінансуються  Російською Федерацією», – зазначив Вадим Меріков.

Керівник області запевнив, що обороноздатність Миколаївської області укріплювалась починаючи з квітня минулого року. Зараз ще будуть укріплені блокпости в області. Керівник Миколаївського обласного осередку ВО «Свобода» Демид Губський зазначив, що «слід поповнити ряди добровольців, які цілодобово несуть варту на блокпостах. Я запевняю вас, що ми зможемо захистити нашу область від ворогів».

За словами Вадима Мерікова, вже готовий пам’ятник Героям Небесної Сотні, якийі планують установити в Миколаєві орієнтовно з 18 до 22 лютого. Євгенія Матейчук, керівник Миколаївського осередку політичної партії «Демократичний Альянс», запропонувала встановити пам’ятний знак на місці проведення миколаївського Майдану. Її підтримали всі учасники зустрічі. Тож зараз попрацюють над ідеєю реалізації задуму.

Всі новини →