Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вадим Меріков представив новопризначеного голову Єланецького району

05/05/2016

Сьогодні, 5 травня, голова обласної державної адміністрації Вадим Меріков представив новопризначеного керівника Єланецького району Олену Посашкову.

«Представляю вам молоду, активну, з великим стажем держслужби в той же час політично не заангажованого керівника. І для мене це була принципова позиція. Питають: «Хто лобіював?» «Чия людина?». Я вам хочу відповісти: «Ваша людина». І я вас прошу її підтримувати».

Керівник області акцентував увагу на реформі децентралізації та фінансовій самодостатності громад:

«Минає час чекати рішень зверху, вже потрібно діяти. Президент України перший хто віддає владу на місця, перший, хто реформує місцеве самоврядування задля майбутнього наших районів, міст і сіл».

Його підтримав Богданцев Василь, голова райради: «Нам завжди приємно працювати з професіоналами, а не з політиканами».

Він зазначив, що Єланецький район в 5-ці по декларуванню доходів однособніков, а в минулому році був останнім.

«Це один з показників, який в районний бюджет приніс майже 1 млн. грн. і ці кошти будуть витрачені на необхідні потреби. Завдяки ДФРР ми завершимо реконструкцію спортивного залу, ми підготували ряд важливих проектів, вони вже пройшли конкурсний відбір і ми забезпечили кошти для їх співфінансування, сподіваюся ці тенденції будуть збережені. Сьогодні час непростих дій, нам разом з вами проводити децентралізацію, оберігати 117 сімей учасників АТО, щоб вони відчували себе комфортно. Хочу запевнити, що традиція Єланецького району - це коли районна рада, райдержадміністрація, сільські та селищні голови - одна команда. У нас багато ідей, планів розвитку, і багато чого вже зроблено».

Олена Посашкова подякувала за надану довіру і наголосила: «Розумію весь масштаб тієї відповідальності, яка сьогодні покладена на мене. Але я відчуваю відповідальність подвійно, тому що народилася і виросла в Єланецькому районі і розумію якої віддачі від мене очікує громада. Я готова працювати на благо Еланенщини, докладу максимум зусиль, щоб вирішити проблемні питання. Але разом з тим прошу у вас усіх підтримки і розуміння, тому щось тільки об'єднавшись ми зможемо реалізувати реформи і поставлені завдання».

Вадим Меріков подякував Ользі Гуліній і її команді за роботу і запевнив у своїй підтримці новообраного керівника, а також звернувся до голови районної ради Василя Богданцева і всього депутатського корпусу з проханням підтримати нового голову РДА: «Я впевнений, що з вашим досвідом, який у вас є, ви маєте підставити плече і станете єдиною командою». 

 

 

 

Всі новини →