Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В.Рукоманов: «Щоб і надалі бути впевненими у своєму майбутньому, нам необхідна справжня робота з патріотичного виховання молоді»

24/05/2013

23 травня за участі заступника голови облдержадміністрації Вячеслава Рукоманова відбулось урочисте відкриття Степівського музею, присвяченого землякам воїнам-інтернаціоналістам.

В урочистостях також взяли участь керівник ДП «Степове» Герой Соціалістичної Праці Володимир Погорєлов, голова Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Юрій Соловей, воїни-інтернаціоналісти, керівництво Миколаївського району, голова Миколаївського землятства у Москві Володимир Христенко та представники степівської громади.

Музей, за сприяння облдержадміністрації, створено на базі Громадського народного музею історії села та господарства с. Степове за проектом Заслуженого діяча мистецтв України В’ячеслава Іваницького.

Під час урочистого відкриття музею керівництво Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу передало ще декілька експонатів для його експозиції.

Заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Рукоманов після ознайомлення з експозицією музею, дав йому високу оцінку. Він сказав: «Щоб і надалі бути впевненими у своєму майбутньому, нам необхідна справжня робота з патріотичного виховання молоді. І новий музей стане важливою ланкою у цій роботі. Тут ми бачимо справжній приклад розвитку культурної інфраструктури на селі».

Учасники заходу поклали корзину квітів до пам’ятника воїнам-афганцям, а на завершення урочистостей - переглянули концерт, підготовлений талановитими степівськими аматорами.

Відеосюжет

Всі новини →