Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чемпіонат України з хортингу

20/03/2018

       З 16 по 18 березня 2018 року в м. Київ на базі Національного педагогічного університету імені Миколи Драгоманова проходив чемпіонат України з хортингу серед молодших юнаків і дівчат (8–9 років), юнаків та дівчат (10–11, 12–13 років), кадетів (14–15 років), юніорів (16–17 років) та дорослих (18-35 років) у розділах  «двобій», «форма».

За перемогу змагалися 640 спортсменів з різних міст та районів України. До складу команди Миколаївської обласної федерації увійшли спортсмени Первомайської районної федерації хортингу – Кутецький Роман, Боровик Валерія, Почтаренко Рустам.

Змагання розпочалися з наймолодших. У цій категорії район представляв Почтаренко Рустам, який провів чудові чотирі поєдинки та ввійшов до пів фіналу, але не вдалось здобути перемогу.

Боровик Валерія провела два поєдинки, де здобула дострокову перемогу  і тим самим отримала перше місце.

Кутецький Роман виступив в дорослій категорії, але цього разу невдалося здобути перемогу.

 

Зі слів  тренера - Руслана Голісевича, турнір пройшов на дуже високому, серйозному рівні, поєдинки були жорсткими, яскравими, ніхто зі спортсменів не здавався, боролись до кінця. Останні поєдинки проходили уже пізно вночі, що можливо і вплинуло на результат.

Федерація хортингу Первомайського району висловлює щиру подяку директору ВАТ "Бузькі пороги" Олексію Цуріці, сільському голові Почтаренко С.М., - за підтримку, розуміння та співпрацю.

Всі новини →