Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Літній табір «Лісова Казка» запрошує школярів на відпочинок

21/03/2018

 Комунальний заклад «Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лісова казка»  Братської районної ради Миколаївської області запрошує всіх школярів віком від 6 до 18 років в період  літніх канікул оздоровитися та відпочити в с. Лісове посеред дивовижної природи.

Дитячий заклад введено в експлуатацію в 1989 році.   Табір розташований у мальовничій місцевості в урочищі Лісове біля ставу, майже на кордоні Братського району з Кіровоградською областю. На території є 7 житлових будиночків, медпункт та адміністративні приміщення.

Їдальня розрахована на 220 осіб, харчоблок забезпечений необхідним інвентарем. До послуг дітей є футбольне поле, майданчики для проведення спортивних ігор та загальнотабірних заходів і дискотек. На території табору знаходиться артезіанська свердловина, що безперебійно постачає воду до будиночків та їдальні.

Орієнтовна вартість путівки складає близько 4000 грн., тривалість зміни - 18 днів. Величезна увага приділяється харчуванню дітей, адже влітку відбувається найінтенсивніший ріст дитячого організму. Тому харчування- п’ятиразове і збалансоване.  У меню завжди сезонні овочі і фрукти, м’ясні і рибні страви, смачна випічка.  Територія табору вечірньої пори освітлюється, служба охорони працює цілодобово. Табірна зміна розпочинає свою роботу в червні 2018 року.

 Довідки за тел.: 05(131)91342, 05(131)91241\

Всі новини →