Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПІСНІ НАРОДЖЕНІ В АТО

21/03/2018

 Герої!   Бійці АТО. Вони писали пісні на передовій під обстрілами, а нині співають їх на великій сцені у різних містах України. У суботу, 17 березня, у місті Умань Черкаської області, відбувся фестиваль "Пісні, народжені в АТО", де воїни, які пройшли усе пекло війни презентували свої найболючіші думки у піснях.

Учні Підгороднянської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у фестивалі та стали учасниками грандіозного концерту. Разом із волонтерами Первомайського району та учасниками АТО відвідали Умань, послухали авторську музику воїнів, узяли участь у флеш-мобі «Крим – це Україна». Нереальна атмосфера, море позитивних емоцій та  схвильованих думок про майбутнє України не залишили байдужими жодного із присутніх.  Враження від заходу приємні і дуже зворушливі. Зала була вщент заповнена, кожного виконавця зустрічала стоячи, аплодуючи, не відпускаючи зі сцени без оплесків.

Дякуємо районній волонтерській організації «Ніхто крім нас»за змогу побачити усе дійство на власні очі, адже ваша допомога врятувала не одне людське життя. Відремонтована техніка також була вагомим внеском в захист суверенітету незалежної держави. Завдячуючи вам, ми, молоде покоління, також не залишилися байдужими та об’єдналися в одну волонтерську родину. Висловлюємо подяку за те, що поїздка тільки доповнила почуття переживання за Україну, за бійців та за майбутнє нашої держави. Маємо надію на швидке закінчення війни і дай, Боже, сили та наснаги нашим захисникам. «Слава Україні! Героям слава!»

Всі новини →