Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Обговорили важливі питання

02/04/2018

 02 квітня  головою Первомайської райдержадміністрації  проведено нараду з керівниками  структурних підрозділів райдержадміністрації та керівниками державних установ району. На порядку денному було представлено наступні  питання:

1. Про результати засідання робочої групи з питань дотримання установами, підприємствами і організаціями усіх форм власності норм законодавства щодо сплати податків, зборів та інших соціальних платежів до бюджетів усіх рівнів, пошуку та залучення додаткових резервів наповнення бюджетів, за рахунок легалізації використання найманої праці, земельних ділянок та іншого державного і комунального майна.

2. Про організацію проведення в районі щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій.

3. Про стан подачі е-декларацій державними службовцями райдержадміністрації.

 

З першого питання  доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Маренчук О.Г. поінформувавши присутніх про питання , які були розглянуті на засідання робочої групи та прийняті рішення, а саме:  

-                  вивчення стану роботи Мигіївської та Грушівської сільських рад по інвентаризації платників, які здійснюють торгівельну, виробничу та іншу діяльність на територіях, прилеглих до м. Первомайськ.

-                  аналіз стану роботи виконавчого комітету Довгопристанської сільської ради щодо стану погашення податкового боргу, який виник по платежах, належних місцевому бюджету станом на 01.02.2018 року.

-                  про стан роботи з керівниками окремих підприємств, які мають показник рівня середньої заробітної плати на підприємстві нижчий від відповідного середньорайонного показника.

Після розгляду  кожного питання робочою групою були прийнятті відповідні рішення та надані рекомендації. Доповідачам необхідно підготувати додаткову інформацію на наступне засідання робочої групи.

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Сергій Сосіновський доповів присутнім з другого питання, повідомивши про заплановані заходи до проведення в районі щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій.

З третього питання доповів начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної  та мобілізаційної роботи  апарату райдержадміністрації Сергій Юрченко, наголосив обов’язковість  про дотримання Закону України «Про запобігання корупції», щодо подання  електронних декларацій працівниками Первомайської райдержадміністрації за 2017 рік. Керівникам необхідно перевірити факти своєчасності подання декларацій за 2017 рік, у разі  виявлення фактів порушення діяти в межах чинного законодавства.  Начальник відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Ткачук Олеся доповнила, що станом на 02.04.2018 року 99 державних службовців райдержадміністрації подали електроні декларації та звернулась до керівників з проханням перевірити  наявність декларацій та надати інформацію до  відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

 

Всі новини →