Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

03/04/2018

                3 квітня в Первомайській райдержадміністрації робочий день був сповнений подіями.

Традиційно, голова райдержадміністрації   Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

 

 

Для керівників та працівників медичних установ району та міста в райдержадміністрації   була проведена онлайн-нарада з управлінням охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації.

 

Очільник району взяв участь в зустрічі начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Миколаївській області та розпорядників державних і місцевих коштів, які розглядали чимало важливих питань. Зокрема, щодо стану підключення розпорядниками та одержувачами державних коштів до системи «Е-звітність».

 

Керівництво району та міста Первомайська провели спільну нараду з питання щодо заходів з подолання аварійної ситуації на Первомайській ГЕС. Зокрема, учасники заходу жваво обговорили питання виникнення аварійної ситуації з пошкодженням верхньої частини греблі Первомайської ГЕС та заходи з організації відновлювальних робіт, а також про заходи з забезпечення централізованих водопостачанням споживачів міста Первомайська в умовах критичного зниження рівня води в верхньому водосховищі Первомайської ГЕС та можливості експлуатації водозборів і очисних споруд № 1,2,3.

Всі новини →