Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

05/04/2018

Сьогоднішній робочий день райдержадміністрації  розпочався з традиційної наради голови райдержадміністрації з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було озвучено  ряд актуальних питань життєдіяльності району.

 

Очільник району здійснив виїзний прийом в Підгороднянську селищну раду. У зверненнях мешканців селищної ради порушувались питання щодо оренди землі в населеному пункті, ремонту доріг, заміни покрівлі даху та соціального забезпечення. На окремі звернення було надано відповіді та роз'яснення, а деякі будуть відпрацьовані найближчим часом.

 

Володимир Вовк провів зустріч з активним громадським діячем району, жителем села Чаусово-1 Борисом Ярмульським, який звернувся до керівника району з проблемними питаннями району та пропозиціями їх вирішення.

 

 

 

 

Також відбулася зустріч з керівником проектної організації Laskardo Людмилою Долгадовою. Було обговорено питання щодо заміни протирадіаційного укриття в Степківській ЗОШ І-Ш та досягнено домовленостей щодо підготовки ключових показників, згідно яких буде розроблено проектно-кошторисну документацію на виконання проекту.

Голова райдержадміністрації та його перший заступник провели засідання Координаційної ради Первомайської райдержадміністрації з розгляду та аналізу проектів бюджету та програм. Разом з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, представниками медичних установ району та депутатами районної і обласної рад керівники вирішували питання щодо впровадження медичної реформи в Первомайському районі, а саме виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України «Про затвердження Порядку формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги». У зв’язку з цим було озвучено про потребу внесення змін до районного бюджету Первомайського району на 2018 рік.


 

 

 

 

 

Наближається свято Великодня, тому актуальним питаннями є забезпечення заходів з пожежної безпеки, на водних об’єктах в місцях відпочинку жителів району. З цього приводу,  наприкінці дня в райдержадміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС, на якій були поставленні відповідні завдання для виконання.

Всі новини →