Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Всеукраїнський конкурс "Кращий державний службовець"

10/04/2018

Служба державі завжди була і буде почесним обов’язком, вона означена високим рівнем відповідальності та професіоналізму. Її пріоритети є незаперечними. Адже завдяки виключно службовцям, держава реалізує свої функції щодо створення умов для вільного розвитку та ефективної життєдіяльності, як окремої  людини, так і всіх верств населення.

З метою зростання професіоналізму службовців, підвищення рівня їхньої кваліфікаційної майстерності та авторитету державної служби і проводиться щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець», який днями стартував в Первомайській райдержадміністрації.

Конкурс  проводиться  серед  державних  службовців  категорій «Б» та «В» в номінаціях:

- «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах – не менш як один рік);

- «Кращий спеціаліст» (беруть участь спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як два роки).

У Конкурсі беруть участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень.

Для участі у першому турі Конкурсу 7 державних службовців подали свої документи.    Щоб перемогти, його учасникам доведеться показати найкращі результати при виконанні тестових завдань на знання Конституції України, законодавства про державну службу та антикорупційного законодавства, продемонструвати високий рівень ерудиції під час складання ділових документів та добрі навички володіння персональним комп’ютером.

Тож побажаємо всім державним службовцям, які мають намір позмагатися, великих успіхів.

За інформацією відділу організаційної роботи та управління  персоналом апарату РДА

 

Всі новини →