Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Команда зі Снігурівщини завоювала 5 золотих медалей на Всеукраїнському фестивалі з робототехніки «FIRST LEGO League Junior»

19/04/2018

 14 квітня в місті Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль з робототехніки «FIRST LEGO League Junior» в рамках Всеукраїнського чемпіонату «Robofirst- більше ніж роботи», у якому брали участь понад 1000 конкурсантів з усіх куточків країни. Команда зі Снігурівщини завоювала 5 золотих медалей за конструювання і робототехніку, а також 6 дипломів в номінації «Самий креативний постер».

Снігурівський район представляли учні початкових класів Снігурівської ЗОШ №2: Євгенія Гальович, Дмитро Олєхов, Кирил Ткаченко, Влада Шимко та вихованець дошкільної ланки Промінського НВК Демір Чолак під керівництвом тренера, вчителя фізики Снігурівської районної гімназії Сергія Чолака.

Завдання для команд були пов’язані із водними ресурсами. Учасники Снігурівської команди обрали тему сезону «Пригоди води», в рамках якої розробляли ймовірні шляхи вирішення існуючої проблеми за допомогою робототехніки – учні створювали і випробовували прототип робота, який допоможе упоратись із поставленим завданням.

Всі новини →